Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 09

08.11.2016 р. відбулась урочиста передача придбаного Чорноострівською селищною радою шкільного автобуса у рамках місцевої програми "Шкільний автобус" учням Грузевицької ЗОШ І-ІІІст. Це дійсно є знаковою подією в нашій школі. Адже діти зможуть їздити на олімпіади, конкурси, екскурсії уже своїм автобусом.

Дякуємо Чорноострівському селищному голові Дзісю М.С., депутатам ради та всім, хто долучився до цієї події!

На знак подяки учні презентували невеличкий концерт .

Переглядів: 345 | Додав: Грузевиця | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки України, підтримуючи ініціативу Міжнародної асоціації шкільних бібліотек (IASL) щорічно з 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек проводить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

     У 2016 році третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом "Книга і читання - важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів".

За цей час в нашій школі було проведено чимало цікавих та змістовних заходів, які були спрямовані на популяризацію дитячого читання, розвиток творчого та інтелектуального потенціалу дітей. Активна участь учнів у проведенні Місячника є підтвердженням того, що шкільна бібліотека - інформаційно-культурний центр навчального закладу, стратегічний партнер освіти.

Переглядів: 346 | Додав: Грузевиця | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

Учні нашої школи  вирішили долучитися  до благородної справи - допомоги бійцям АТО. 13 жовтня  відбувся благодійний ярмарок домашньої випічки для підтримки військовослужбовців, що несуть службу в зоні АТО на сході України.

Батьки разом з дітьми  власноруч приготували безліч домашніх ласощів.

На один день хол сільського будинку культури  перетворилася на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети, - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який бул ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Грузевиця | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до Указу Президента України № 806/2014 від 14-го жовтня 2014-го року в Україні, з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості, встановлено нове свято - «День захисника України», яке тепер відзначається щорічно 14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці»). 
В переддень цього свята в Грузевицькому будинку культури відбувся святковий концерт "Сила нескорених", присвячений Дню захисника України. На святі були присутні учасники АТО Чорноострівської громади, військовослужбовці в/ч 3013, голова Хмельницької РДА Коменда Л.М., голова Чорноострівської громади Дзісь М.С. ,жителі села, гості.

... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: Грузевиця | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

Традиційно в Грузевицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів в вересні місяці проходить свято квітів.

 В цьому  році квітковий бал по-особливому яскравий і урочистий. Можливо, через те, що осінь видалась такою теплою та сонячною, а можливо тому, що  трагічні події на Сході України змусили дітвору більше цінувати мир, любити свою країну та оберігати, природу рідного краю.

Учням нашої школи вдалося показати своїми композиціями всю красу рідної землі. Дитяча уява створила неповторні букети: квіткові кораблі пливли по квіткових морях, квіткові птахи линули в небо, танцювали квіткові феї.

Свято відбувалося у три тури для 1-их – 4-их класів, 5-8 та  9-11 класів.

Дітки початкової школи не тільки підготували з допомогою ба ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Грузевиця | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)