Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Благодійна ярмарка смаколиків на підтримку бійців АТО
21:29
Благодійна ярмарка смаколиків на підтримку бійців АТО

Учні нашої школи  вирішили долучитися  до благородної справи - допомоги бійцям АТО. 13 жовтня  відбувся благодійний ярмарок домашньої випічки для підтримки військовослужбовців, що несуть службу в зоні АТО на сході України.

Батьки разом з дітьми  власноруч приготували безліч домашніх ласощів.

На один день хол сільського будинку культури  перетворилася на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети, - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики. Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів. Охочих поласувати задля благодійності виявилося чимало, тож дитяча випічка розійшлася  досить швидко. 

До акції долучився педагогічний колектив школи і на зібрані кошти закупили медикаменти для воїнів військової частини, яка розташована поблизу села Грузевиця,  які відправлятимуться в зону АТО

 Також діти Грузевької загальноосвітньої школи школи намалювали безліч малюнків нашим воїнам та написали листи подяки. які теж ми передали разом з придбаними медикаментами.

 

Переглядів: 358 | Додав: Грузевиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: