Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 18 » Засідання творчої групи заступників директорів з НВР
21:40
Засідання творчої групи заступників директорів з НВР

 17 листопада на базі нашої школи відбулося засідання творчої групи заступників директорів шкіл з НВР, на якому була присутня завідуюча методкабінетом відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької РДА Фещук Марія Мар’янівна.

Директор школи Ткачук Надія Володимирівна презентувала нашу школу як школу життєвої компетентності. Досвідом роботи з питання «Методична підтримка професійного росту вчителя в умовах створення інноваційного простору для професійного  розвитку вчителя та компетентного учня» поділилась заступник директора нашої школи Маркітан Людмила Андріївна.

Далі гості відвідали фрагмент заняття «Освіта для сталого розвитку»  в 2 класі, який провела класовод (вчитель Юзвишина Людмила Іванівна.

Вчителька інформатики Бліндар Ірина  Володимирівна  продемонструвала майстер клас «Застосування веб – квестів на уроках  інформатики», під час якого  учні 10  класу відзвітували про роботу у веб-квесті « Використання мультимедійних програмних засобів для створення відеокліпів ».

Досвідом роботи з питання "Веб – квести на уроках української мови та літератури» поділилася вчителька  української мови та літератури Андріїшина Тетяна Михайлівна.

Потім всі присутні взяли участь в тренінгу з елементами веб-квесту «Ділимося секретами  майстерності» , який провела заступник  з НВР  нашої школи Маркітан Л.А.

 


Переглядів: 578 | Додав: Грузевиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: