Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Серпень » 27 » Інформація для батьків
10:52
Інформація для батьків

Шановні батьки!
    Згідно  «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним. 
   Новими будуть і наші з вами правила спілкування та  життєдіяльності. Максимально враховуючи всі можливі варіанти розвитку подій, хотілося б завчасно попередити всіх вас про вимушену необхідність наступного:
1.    Навчання для учнів 1-4 класів розпочинається о 8.30, для учнів 5-11касів о 9.00
2.    Вхід до школи батьків, бабусь, дідусів або інших членів родини з початку навчального року суворо заборонено. 
3.    Вхід у приміщення школи буде здійснюватись:
           - для учнів 1,2,3 класів - через вхід зі сторонни спортивного залу;
           - для учнів 4,7 класів - через вхід зі сторони початкової школи;
          - для учнів 5-11 класів - через центральний  вхід.
4. Вхід у приміщення школи і пересування по ньому можливе тільки у масках. Тому просимо забезпечити дітей масками  з розрахунку 1 маска на 3 години та герметичними пакетами для їх зберігання (zip-пакет чи папка на кнопці). Для використаних одноразових масок в школі  наявні спеціальні урни.
5. При вході в школу  всім слід попередньо обробити руки антисептиками. Місця для обробки рук знаходяться на входах у заклад та  біля їдальні.
6. Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. В разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, здобувачів освіти тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків чи інших законних представників та прийматиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.
    Ви, як батьки, зі свого боку ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем.
7. Навчання буде проходити в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети ( інформатика, фізична культура)
8.  Організація питного режиму в школі  зазнає змін. Просимо забезпечити явку ваших дітей обов'язково зі своєю пляшечкою води.
9. Харчування всіх бажаючих дітей в їдальні буде здійснюватися за окремим розкладом. Про те, відвідування магазинів буде  заборонене, тому просимо давати дітям їжу з собою ( за їх бажанням) 
10. Медичний огляд для дітей не відміненний. Якщо ви з дитиною ще не пройшли медичний огляд зв'яжіться із педіатром або сімейним лікарем та домовтеся про дату і час.
11. Зверніть увагу, що спілкування батьків з адміністрацією школи та класними керівниками буде здійснюватися дистанційно, за допомогою будь-яких засобів зв'язку. Формат святкування 1 вересня  змінено. Традиційна лінійка відмінена. День знань розпочнеться із зустрічі класного керівника з учнями у класі.
Дякуємо за розуміння!!! Дотримання цих правил допоможе зберегти здоров’я дітей та організувати навчальний процес в школі.
           З повагою, адміністрація  Грузевицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 178 | Додав: Грузевиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: