Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Свято квітів
21:18
Свято квітів

Традиційно в Грузевицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів в вересні місяці проходить свято квітів.

 В цьому  році квітковий бал по-особливому яскравий і урочистий. Можливо, через те, що осінь видалась такою теплою та сонячною, а можливо тому, що  трагічні події на Сході України змусили дітвору більше цінувати мир, любити свою країну та оберігати, природу рідного краю.

Учням нашої школи вдалося показати своїми композиціями всю красу рідної землі. Дитяча уява створила неповторні букети: квіткові кораблі пливли по квіткових морях, квіткові птахи линули в небо, танцювали квіткові феї.

Свято відбувалося у три тури для 1-их – 4-их класів, 5-8 та  9-11 класів.

Дітки початкової школи не тільки підготували з допомогою батьків та вчителів чудові букети, але й придумали оригінальні костюми та змістовні художні номери для захисту своїх витворів.

Від кожної композиції віяло духом патріотизму, мрією про мирну, вільну і багату Україну. Учні презентували на розсуд журі композиції: «Ми прагнемо миру в Україні», «Ми – діти твої Україно!», «Україна в моєму серці!, «Козацькому роду нема переводу», «Два кольори, дві половини – це прапор рідної країни!»

Ще довго лунали в стінах школи пісні, музика, ділилися враженнями учні. Творами своїх дітей змогли помилуватися і батьки, бо одразу ж після свята відбулися загальношкільні батьківські  збори.

Переглядів: 410 | Додав: Грузевиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: